Autentificare utilizator

Daca nu aveti cont, click aici pentru inregistrare

Cautare rapida

Vanzare Inchiriere
 Zona:
 Tip imobil:
 Pret (EUR) min:  max: 
Afiseaza doar anunturi cu poza

Cautare avansata

Curs valutar

     

<- inapoi

VANZARE SPATIU INDUSTRIAL

Ofertat de Aurelian Anastasescu


ID: 9232
Tip imobil: Spatii industriale
Zona: Centura Est
Oras / Sector: Sector 3
Judet: Bucuresti
Suprafata totala [mp]: 7955
Suprafata construita [mp]: 2390

Teren liber [mp]: 5985
Deschidere: 24
Inaltime: 11
Tip constructie: metalica
Situatie juridica: Persoana juridica


Status: Disponibil
Tip tranzactie
Vanzare

Descriere: Teren in suprafata de 7.995 mp, pe care se afla constructiile: imobil P +M, suprafata construita 229,82 mp cu destinatie birouri, atelier 144 mp, constructie cu structura metalica si inchideri din zidarie de caramida si acoperis din panouri termoizolante, inaltime 3,25 m, prevazut cu birou, vestiar, grup sanitar, centrala termica proprie pe gaze si hala productie/depozitare 1.584 mp, L= 66 m, l = 24 m, h = 11,50 m, din care este realizat primul tronson in suprafata de 480 mp si fundatiile pentru tronsonul 2 + si fundatia pentru corpul adminsitrativ (S+P+3 etaje, 432 mp desfasurati). Hala are structura de rezistenta din cadre metalice cu inchideri perimetrale si acoperis din panouri termoizolante, prevazuta cu 2 cai de rulare pentru pod rulant de 3,2 tf, ferestre din aluminiu, usi industriale glisante cu actionare electrica. Proprietatea dispune de cale ferata proprie 830 mp. Utilitati: apa potabila si industriala, post de transformare propriu 630 kva, gaze, canalizare. Facilitati existente: acces la mijloace de transport in comun, acces facil la Autostrada Soarelui.
Utilitati: Toate utilitatile.

Imbunatatiri: gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan,
Dotari: pardoseala industriala hala, pardoseala cu mozaic in atelier, panouri hala din 2 foi de tabla zincata profilata si un strat termoizolant de tip SISCO-Italia, ferestre din aluminiu hala, usi industriale exterioare de tip SISCO-Italia, glisante, actionate electric, post de transformare propriu ( 630 kva), alimentare apa industriala, centrala proprie birouri si atelier, proprietate imprejmuita cu gard din beton armat, cale ferata de garare in incinta, porti metalice glisante actionate electric pentru acces Tir.


 Datele prezentate in oferta sunt cele anuntate de Proprietar la data ofertarii si/sau a  reactualizarii.

 

Contacteaza agentia
Ofertat de: Aurelian Anastasescu

Mobil: 0728.037.006.

Email: aurelian.anastasescu@consultingimob.ro
Webhttp://www.consultingimob.roAceasta oferta a fost vizualizata de 6919 ori.
<- inapoi
 

Imobiliare.NET | Biz Imobiliare | Anunturi Imobiliare | 4 Imobiliare | Anunturi Particulari | Proiecte.Biz | Map-Imobiliare | real.estate.com.ro