Autentificare utilizator

Daca nu aveti cont, click aici pentru inregistrare

Cautare rapida

Vanzare Inchiriere
 Zona:
 Tip imobil:
 Pret (EUR) min:  max: 
Afiseaza doar anunturi cu poza

Cautare avansata

Curs valutar

     

<- inapoi

INCHIRIERE SPATIU INDUSTRIAL

Ofertat de Bogdan Niculescu


ID: 10379
Pret / m2: 4 EURO/luna
Tip imobil: Spatii industriale
Zona: Fundeni
Suprafata totala [mp]: 450

Etaj: 3
Numar nivele: 4
Inaltime: 4
Tip constructie: beton
Situatie juridica: Persoana juridica


Status: Disponibil
Tip tranzactie
Inchiriere

Descriere: Spatiu productie/depozitare, suprafata utila 450 mp, amplasat la etajul 3, structura din cadre de beton cu inchideri perimetrale cu zidarie, latime - 18 m, lungime - 25 m, inaltime utila de 3.6 m, pardoseala industriala, lampi, hidranti, iluminat natural, incalzire cu centrala termica pe gaz si radiatoare din otel. Imobilul dispunse de doua lifturi de marfa cu sarcina utila de 1000 Kg, rampa de incarcare - descarcare si rampe mobile care fac legatura cu rampa principala pentru descarcare facila din spatele camionului. Se asigura - optional - servicii de incarcare descarcare cu utilaje specifice sau inchiriere motostivuitor contracost, daca este operat de motostivuitorist. Birouri in suprafata de 90 mp, grupuri sanitare. Utilitati : apa, canalizare, gaze, energie electrica 220/380V ( 500 Kva ). recomandat pentru activitati de microproductie, depozitare.
Utilitati: Toate utilitatile.

Imbunatatiri: ferestre pentru iluminat natural,
Dotari: lampi, hidranti, iluminat natural, incalzire cu centrala termica pe gaz si radiatoare din otel. Imobilul dispunse de doua lifturi de marfa cu sarcina utila de 1000 Kg, rampa de incarcare - descarcare si rampe mobile care fac legatura cu rampa principala pentru descarcare facila din spatele camionului. Se asigura - optional - servicii de incarcare descarcare cu utilaje specifice sau inchiriere motostivuitor contracost.


 Datele prezentate in oferta sunt cele anuntate de Proprietar la data ofertarii si/sau a  reactualizarii.

 

Contacteaza agentia
Ofertat de: Bogdan Niculescu

Mobil: 0744.420.855.

Email: bogdan.niculescu@consultingimob.ro
Web http://www.consultingimob.roAceasta oferta a fost vizualizata de 3141 ori.
<- inapoi
 

Imobiliare.NET | Biz Imobiliare | Anunturi Imobiliare | 4 Imobiliare | Anunturi Particulari | Proiecte.Biz | Map-Imobiliare | real.estate.com.ro