Autentificare utilizator

Daca nu aveti cont, click aici pentru inregistrare

Cautare rapida

Vanzare Inchiriere
 Zona:
 Tip imobil:
 Pret (EUR) min:  max: 
Afiseaza doar anunturi cu poza

Cautare avansata

Curs valutar

     

<- inapoi

VANZARE VILA

Ofertat de Aurelian Anastasescu


ID: 12967
Pret: 269.000 EUROTip imobil: Case / Vile
Zona: Alte zone
Oras / Sector: Sinaia
Judet: Prahova
Anul constructiei: 2006
Suprafata totala [mp]: 550
Suprafata construita [mp]: 410

Etaj: D+P+M
Numar nivele: 3
Numar camere: 10
Bai: 4
Tip constructie: beton
Situatie juridica: Persoana particulara


Status: Disponibil
Tip tranzactie
Vanzare

Descriere: Sinaia, vila D+P+1 etaje amplasat pe un teren de 550 mp, suprafata construita 410 mp, clasificata 3 margarete, mobilata si utilata pentru turism si/sau casa de vacanta. Descriere: vila are o capacitate de 14 locuri, repatizata in 3 apartamente astfel: apartamentul 1: compus din 4 camere din care 3 dormitoare, 2 bai, living cu semineu si bucatarie deschisa, balcon si terasa, complet mobilat si echipat, centrala termica si bransament independent, contorizare separata, suprafata 100 metri patrati utili ( fara terase si balcoane); Apartamentul 2 : compus din 3 camre din care 2 dormitoare, baie, living cu semineu si bucatarie deschisa, terasa mare (16 mp), complet mobilat si echipat, centrala termica si bransament independent, contorizare separata, 80 metri patrati utili (fara terasa ); Apartamentul 3 : compus din 3 camere din care 2 dormitoare, baie, living cu semineu si bucatarie deschisa, terasa foarte mare ( 80mp), complet mobilat si echipat, centrala termica si bransament independent, contorizare separata, 60 metri patrati utili (fara terasa).
Utilitati: Apa, canalizare, energie electrica, gaze.

Imbunatatiri: tamplarie exterioara PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, lambriuri.
Dotari: cate o centrala termica pe fiecare nivel/apartament, apometre, calorifere din aluminiu, bucatarie proprie la fiecare apartament, 2 gratare in aer liber, zidite, foisor pentru 10-12 persoane, la limita cu padurea, parcare proprie, in curte, pentru 3-4 masini, camere si bucatarii, mobilitate si utilate specific domeniului de activitate. Structura de rezistenta a imobilului este din cadre de beton armat cu inchideri perimetrale din caramida eficienta, este izolat la exterior cu polistiren iar la interior cu vata minerala si lambriu. Nota: apartamentul 3 nu este situat la demisol, configuratia terenului in panta a dus la denumirea aceasta.


 Datele prezentate in oferta sunt cele anuntate de Proprietar la data ofertarii si/sau a  reactualizarii.

 

Contacteaza agentia
Ofertat de: Aurelian Anastasescu

Mobil: 0728.037.006.

Email: aurelian.anastasescu@consultingimob.ro
Webhttp://www.consultingimob.roAceasta oferta a fost vizualizata de 2195 ori.
<- inapoi
 

Imobiliare.NET | Biz Imobiliare | Anunturi Imobiliare | 4 Imobiliare | Anunturi Particulari | Proiecte.Biz | Map-Imobiliare | real.estate.com.ro