Autentificare utilizator

Daca nu aveti cont, click aici pentru inregistrare

Cautare rapida

Vanzare Inchiriere
 Zona:
 Tip imobil:
 Pret (EUR) min:  max: 
Afiseaza doar anunturi cu poza

Cautare avansata

Curs valutar

     

<- inapoi

Inchiriere spatiu birouri Pallady

Ofertat de Aurelian Anastasescu


ID: 11338
Pret / m2: 4 EURO/lunaTip imobil: Birouri
Zona: Theodor Pallady
Oras / Sector: Sector 3
Judet: Bucuresti
Anul constructiei: 2005
Suprafata totala [mp]: 400

Confort / Clasa: I
Etaj: etaj 2+3
Numar nivele: 4
Teren liber [mp]: 250
Bai: 4
Tip constructie: beton
Ne/mobilat: Nemobilat


Status: Disponibil
Tip tranzactie
Inchiriere

Descriere: Spatiu birouri, dotari si finisaje clasa A, cladire noua, suprafata disponibila 400 mp /nivel, ( posibilitate partitionare), spatii atat open space cat si compartimentate, 4 grupuri sanitare. Dotari si finisaje: tamplarie exterioara termopan, monitorizare video, centrala proprie, aer conditionat si sistem de racire prin plafon, senzor de fum, sistem de alarma, 2 lifturi moderne, parcare proprie, interfon. Pret 5 euro/mp/luna + T.V.A. pentru intreaga suprafata si 6 Euro/mp/luna pentru suprafete mai mici + 3 euro/mp/luna +T.V.A. mentenanta ( gaze, lumina, internet, lift, parcare , curatenie parti comune). Imobil constructie noua, dotari si finisaje clasa A, cu acces facil la magazine, institutii financiar bancare, scoli, gradinite, detinut in proprietate de persoana juridica, exista cadastru, intabulare. In zona nu exista riscuri de inundatii si/sau surpari de teren, nu exista surse de poluare toxica si fonica. In zona nu se organizeaza mitinguri autorizate de Primarie. Alte costuri: comision agentie conform Contract prestari servicii, costuri cu utilitatile consumate, taxa de mentenanta. Pret solicitat: 5 Euro/mp+T.V.A. pentru intreaga suprafata si 6 Euro/mp/luna pentru suprafete mai mici. Program vizionare: zilnic intre orele 9,30-18,30, cu telefon in prealabil cu cel putin 3 ore inainte de solicitarea de vizionare.
Utilitati: Apa, canalizare, energie electrica, gaze.

Imbunatatiri: tamplarie exterioara termopan, parchet, gresie, faianta.
Dotari: aer conditionat, compartimentari interioare termopan, centrala proprie a imobilului la gaze, calorifere aluminiu, monitorizare video exterioara, 2 lifturi moderne, parcare proprie, interfon. Imobil constructie noua, dotari si finisaje clasa A, cu acces facil la mijloacele de transport in comun si metrou ( circa 10-15 minute de mers pe jos), magazine, institutii financiar bancare, scoli, gradinite, detinut in proprietate de persoana juridica, exista cadastru, intabulare. In zona nu exista riscuri de inundatii si/sau surpari de teren, nu exista surse de poluare toxica si fonica. In zona nu se organizeaza mitinguri autorizate de Primarie. Alte costuri: comision agentie conform Contract prestari servicii, costuri cu utilitatile consumate, taxa de mentenanta. Pret solicitat: 5 Euro/mp+T.V.A. pentru intreaga suprafata si 6 Euro/mp/luna pentru suprafete mai mici. Program vizionare: zilnic intre orele 9,30-18,30, cu telefon in prealabil cu cel putin 3 ore inainte de solicitarea de vizionare.


 Datele prezentate in oferta sunt cele anuntate de Proprietar la data ofertarii si/sau a  reactualizarii.

 

Contacteaza agentia
Ofertat de: Aurelian Anastasescu

Mobil: 0728.037.006.

Email: aurelian.anastasescu@consultingimob.ro
Webhttp://www.consultingimob.roAceasta oferta a fost vizualizata de 7353 ori.
<- inapoi
 

Imobiliare.NET | Biz Imobiliare | Anunturi Imobiliare | 4 Imobiliare | Anunturi Particulari | Proiecte.Biz | Map-Imobiliare | real.estate.com.ro